Fiul unui cuplu de politicieni a fost botezat de Gigi Becali cu numele lui Arsenie Boca. De ce darul nasului a fost secret

Ultima actualizare: 10-06-2015 06:54

Gigi Becali si sotia l-au botezat duminica, la biserica din Pipera, pe baietelul senatoarei Gabriela Firea si al primarului din Voluntari, Florentin Pandele. Bebelusul a primit numele Zian Mihail, nume ales special de Becali.

Zian este, dealtfel, numele purtat de parintele Arsenie Boca, inainte de a se calugari. Slujba a fost tinuta de 11 preoti, si pentru Gigi Becali, este prima mare petrecere la care participa, dupa iesirea din inchisoare.

Imbracat la patru ace - costum alb si camasa neagra, - nasul a ajuns la biserica din Pipera cu putin timp inaintea celor doi fini: Omul de afaceri este nasul de cununie al sotilor Pandele si tot el le-a crestinat si primul copil. Extrem de rezervat, nici de data aceasta Becali nu a vrut sa faca declaratii in fata jurnalistilor si le-a spus ca este hotarat sa pastreze tacerea. "Am zis ca nu zic nimic, deci nu zic nimic"

Emotionat, Gigi Becali nu si-a gasit nicio secunda locul - iar daca sotia si mama lui au ales sa intre repede în biserica, el a mai zăbovit ceva timp în curtea bisericii. Sotii Pandele au ajuns cu 20 de minute intarziere la biserica si il purtau pe cel mic in brate.

Gabriela Firea spune ca Becali i-a facut cel mai frumos cadou: acela ca e nas. Cei doi sunt convinsi ca baiatul va avea noroc in viata pentru ca poarta un nume cu o semnificatie aparte, ales chiar de nasul Gigi Becali. El a insitat ca pruncul sa poarte numele Zian, nume ardelenesc mai rar, pe care l-a purtat, ca mirean, parintelui Arsenie Boca.

La iesirea din biserica nasul Becali a tinut totusi sa citeze ceva din Biblie. Intrebat despre situatia politica de acum, nu s-a ferit sa spuna ca il sustine pe Victor Ponta. ”Il iubesc pe Ponta. Eu despre politica nu mai vorbesc, ca acolo e focul mare , vreti sa planga iar mama? ....."

Si tot de frica inchisorii, spune el, Becali nu a vrut sa dezvaluie nici macar ce cadou i-a facut micului Zian. „Nu vreau sa mai zic, ca ma iau astia iar cu declaratie de avere, ca cine stie de unde am eu banii aia...."

Printre invitati, la botez s-au numarat si secretarul general al ambasadei Chinei, dar si fostul ministru al educatiei Ecaterina Andronescu si alti colegi din PSD. La petrecerea, programata la un hotel din Capitala, sunt asteptati peste 250 de invitati.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!