Filmul accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu. Motorul mașinii ar fi luat foc

08-09-2019 18:30

Fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a ajuns sâmbătă noapte în stare gravă la spital, după ce ar fi provocat un teribil accident de circulaţie la ieşirea din Bucureşti.

Mario Iorgulescu se afla la volanul unui Aston Martin şi, la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra maşinii. În urma accidentului, celălalt şofer şi-a pierdut viaţa.

"Situaţia lui Mario Iorgulescu este cât se poate de gravă. Fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Elias din Capitală după teribilul accident petrecut sâmbătă noapte în jurul orei 2:30 pe Șoseaua Chitilei de la marginea Capitalei.

Surse din cadrul Poliţiei Rutiere spun că tânărul se afla la volanul unui Aston Martin, un bolid de 300.000 de euro, şi la un moment dat, cel mai probabil, din cauza vitezei, dar şi din motive ce urmează a fi stabilite ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a tamponat violent un autoturism care venea din sens opus, în mod regulamentar. Impactul a fost violent iar cele două mașini au fost proiectate în afara părții carosabile. Motorul maşinii conduse de Mario Iorgulescu ar fi luat foc.

Șoferul care pare nevinovat a murit pe loc. Mario Iorgulescu a fost adus la Spitalul Elias unde este ținut în viaţă  de aparate. Dacă scapă, el riscă să fie acuzat de ucidere din culpă. Cei de la Brigada Rutieră urmează să stabilească dacă era băut sau a consumat substanțe interzise. Mario Iorgulescu a mai fost implicat acum câțiva ani într-un scandal, a și fost arestat preventiv la vremea respectivă pentru că ar fi sechestrat un individ, împreună cu câțiva prieteni, pe care l-ar fi și bătut violent. In primă instanță el a fost achitat în timp ce prietenii săi au primit ani grei de detenție.” a relatat Ovidiu Oanță, corespondent ProTV. 


VIDEO PROTVPLUS.RO