Fiul lui Piedone: Tată, eu știu că ești nevinovat. Pentru mine ești un erou. Voi purta cu mândrie numele tău

Ultima actualizare: 12-05-2022 21:00
Vlad Popescu Piedone
Facebook/Vlad Popescu Piedone

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone și deputat PSD, a transmis un mesaj de susținere pentru tatăl său, condmnat, joi, difinitiv în dosarul Colectiv.

Mesajul a fost transmis pe Facebook, unde fiul edilului a adoptat celebra poreclă a tatălui său, care primarului i-a deveit oficial nume.

“Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept! Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți? Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate!”, a scris deputatul pe contul de Facebook Vlad Popescu Piedone.

El i-a transmis tatălui său că îi poartă cu mândrie numele.

“Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești! Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, a încheiat deputatul.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv. Pedeapsa a fost redusă față de prima instanță, când fusese condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO