Filmul unui accident desprins din filmele de groaza. O fata de 8 ani a murit, dupa ce un sofer a uitat sa traga frana de mana

Dată publicare: 13-09-2014 09:31
Dată actualizare: 16-09-2014 07:02


Joaca unei copile de numai 8 ani s-a sfarsit brusc, vineri seara, in satul Volovat, judetul Suceava. Fetita, impreuna cu doi baieti se aflau pe o patura intinsi pe iarba, la marginea unui drum.

Ca intr-un scenariu negru, o masina parcata putin mai sus de ei, a iesit din viteza si luat-o la vale direct spre copii.

Cei doi baieti au scapat ca prin minune cu cateva contuzii, insa fetita a fost prinsa sub autoturism si tarata pana intr-un copac, unde a murit pe loc.

Cel mai probabil, neatent, omul a uitat sa traga frana de mana, asa ca masina a luat-o la vale. Masina a prins viteza si i-a lovit in plin pe cei trei. Cei doi baieti au reusit sa se fereasca din calea masinii si au fost loviti din lateral. Fetita insa, nu a mai apucat sa faca niciun gest, a ramas prinsa sub masina si tarata pana la un copac.

Speriati de tipetele copiilor, vecinii si rudele au iesit imediat in strada sa vada ce s-a intamplat. Oamenii au sunat la 112 si o ambulanta l-a preluat pe unul dintre baieti, ranit la picior. Tatal fetei si-a urcat copila in masina si a dus-o la spital. A fost insa prea tarziu.

Politistii il cerceteaza acum pe sofer, un barbat in varsta de 68 de ani. Pe numele lui anchetatorii au deschis un dosar penal de ucidere din culpa.


VIDEO PROTVPLUS.RO