Un bărbat de 36 de ani care a ameninţat pe stradă, cu un cuțit, mai multe persoane din cartierul Pantelimon din Bucureşti, este cercetat sub control judiciar.

În acelaşi dosar este vizat şi unul dintre cei pe care i-a atacat. Doar intervenţia în forţă a poliţiştilor a făcut să nu vorbim despre victime.

Daniel Nițoiu, corespondent PROTV: „Ce este interesant la acest caz este că nu doar agresorul a fost tras la răspundere, dar și una din victimele sale. Dacă pe bărbatul de 36 de ani, care flutura acel cuțit și care alerga mai multe persoane în jurul unei mașini, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore iar apoi l-au dus în fața procurorilor pentru alte măsuri, în cazul lui procurorii au decis să fie cercetat în libertate, dar sub control judiciar, asta după ce l-au trimis la Spitalul Obregia să-și facă și un consult psihologic. Ei bine, unul din bărbații pe care îi ataca și îi alerga în jurul unei mașini cu un cuțit în mână, de asemenea, polițiștii au fost nevoiți să-i deschidă un dosar penal pentru loviri și alte violențe, pentru că în momentul în care polițiștii intervin în forță și reușesc să-l deposedeze de armă pe agresor, și îl culcă la pământ, bărbatul a continuat să îl lovească pe agresor. Momentul este filmat cu telefonul mobil de un trecător, și se vede cum polițiștii ies din mașini cu armele la vedere, îl somează pe agresor să se arunce la pământ și îl imobilizează, cu mâinile la spate, și în acel moment mai mulți bărbați prin curaj și îl lovesc pe agresor așa că polițiștii sunt nevoiți să intervină și să-l apere pe agresor de furia mulțimii. Iată, agresorul se transformase într-o victimă. Însă după ce resping primul val de atacuri, de la persoanele care erau atacate de acest agresor, unul din bărbații cu care cuțitarul avea, se pare, un conflict, a continuat să îl lovească pe bărbatul încătușat la pământ. Acesta a fost momentul în care polițiștii Secției 9 au fost nevoiți să-i pună și acestuia cătușele, și i-au condus pe amândoi la secția de poliție, pentru cercetări.”