Femeie din Suceava acuzată de jaf armat în Germania. Reacția Cristinei când a fost ridicată de acasă

04-12-2017 15:53

femeie arestată

O femeie de 37 de ani, din Fălticeni, județul Suceava, a fost ridicată de la domiciliu şi dusă în arestul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, pe numele ei fiind emis un mandat european de arestare pentru jaf armat.

 

Pe numele Cristinei Juduc există și un mandat de arestare emis de Curtea de Apel Bucureşti, pentru o perioadă de 30 de zile, informează monitorulsv.ro.

Cristina este acuzată de comiterea infracţiunii de jaf armat şi, potrivit aceleași surse, în momentul reținerii s-a împotrivit.

Pe numele femeii există mandat european de arestare emis de Parchetul din Munchen încă din data de 19 octombrie 2016, iar Cristina Juduc a avut primele întâlniri cu instanţele româneşti pe această chestiune în luna martie a acestui an.

Nu este însă singura persoană din judeţ care are probleme judiciare într-un alt stat. Tot pe 29 noiembrie, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava l-au ridicat de la locuinţa din Frătăuţii Vechi pe Radu Luchian, de 24 de ani. Autorităţile din Austria au emis pe numele său un mandat european de arestare pentru comiterea unor infracţiuni de furt din bancomate şi de autoturisme.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava l-au reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au emis şi un mandat de arestare.

 

Sursa: Monitorul de Suceava


VIDEO PROTVPLUS.RO