O femeie de 36 de ani, din Arad, este de negasit de aproape o luna de zile. A disparut in a doua zi de Craciun, iar de atunci rudele nu au mai primit niciun semn de viata de la ea.

Despre Florica nu se mai stie nimic de la Craciun, iar mama ei este convinsa ca a patit ceva rau. Altfel, spune ea, ar fi incercat sa ia legatura cu fiul ei, de 11 ani, care a ramas in grija bunicii.

Mama femeii este cea care i-a alertat pe politisti cand a vazut ca nu reuseste nicicum sa ia legatura cu ea. Se gandeste ca poate nu este lasata sa foloseasca telefonul. Pe de alta parte, sotul femeii disparute, crede ca aceasta ar fi plecat din tara. Polistii incearca acum sa gaseasca indicii si sa dea de urma femeii.

Florica Simon l-a sunat pe fiul ei in a doua zi de Craciun. A fost ultima data cand au vorbit cei doi.

Femeia de 36 de ani este separata de sotul ei. Barbatul sustine insa ca stie foarte sigur ca tanara ar fi plecat in strainatate.

Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la depistarea femeii sunt rugate sa sune la 112 sau sa se adreseze la cea mai apropiata sectie de politie

Florica Simon are 1,60 inaltime, 55 de kg, par saten tuns scurt si ochi caprui. Nu se stie ce haine purta cand a disparut.