Femeia găsită moartă în Bacău era în proces de divorț. Lângă ea a fost găsit un bilet

Ultima actualizare: 22-01-2020 19:21

Poveste cutremurătoare în Bacău, după ce o tânără femeie a fost găsită moartă într-o maşină. Pompierii au ajuns primii acolo trimişi de un bărbat, care a sunat la 112 şi a anunţat că un prieten i-ar fi spus că şi-a omorât nevasta.

Potrivit apropiaţilor, soţii erau în proces de divorţ, iar ultimul drum făcut împreună ar fi fost la notar. Autorităţile sunt în alertă şi îl caută pe suspectul principal.

La indicaţiile celui care a sunat la 112 pompierii au mers la canalul hidrotehnic din oraş. Acolo au găsit maşina în care se afla biata femeie.

Martor: "S-au certat amândoi şi a omorât-o şi a dat telefon că se aruncă în apă. Ea a fost omorâtă acolo în maşină. Voia să se despartă de el. Aşa am auzit aici cum vorbeau oamenii."

În apropiere, anchetatorii au descoperit şi urme de paşi, pe mâlul noroios. Cel mai probabil aparţin soţului victimei, potrivit poliţiştilor. Acesta ar fi dispărut, se pare, în apă.

În maşină, lângă femeie, a fost găsit şi un bilet prin care bărbatul îşi explică gestul.

În ultimele luni, tânăra în vârstă de 31 de ani a muncit în Italia, în timp ce bărbatul ei a rămas acasă, în Bacău. Conform unor surse din anchetă, el ar fi adunat datorii imense la jocurile de noroc şi astfel ar fi ajuns pe mâna cămătarilor.

Ca să le achite, ar fi trebuit să vândă un apartament pe care îl moştenise de la părinţii lui, însă femeia nu ar fi fost de acord pentru că şi ea ar fi investit în locuinţă banii munciţi în străinătate. De altfel, marți, amândoi ar fi mers împreună la notar ca să rezolve cu actele divorţului.

Cuplul are o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate. Copila a rămas în grija bunicilor.

Căutările bărbatului vor fi reluate joi.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO