Femeia care si-a aruncat bebelusul intr-o pubela de gunoi din Bucuresti a fost retinuta. Mai are 5 copii acasa

Dată publicare: 16-05-2016 17:15
Dată actualizare: 19-05-2016 06:51


Femeia banuita ca si-a abandonat saptamana trecuta fetita nou-nascuta, langa o pubela de gunoi din sectorul 1 al Capitalei, a fost identificata de politisti si retinuta.

Anchetatorii o acuza de tentativa de omor asupra unui membru al familiei. La audieri, ea nu a putut sa-si motiveza fapta. Fetita a fost gasita la timp, de o tanara, care a luat-o in casa si a sunat la 112.

Politistii o acuza pe Gabriela Dabija, o femeie de 37 de ani din Bucuresti, ca si-a abandonat fetita in varsta de 6 zile langa o ghena de gunoi, in frig, acum o saptamana. Un gest inexplicabil, avand in vedere ca femeia mai are cinci copii.

Ea a fost adusa la audieri de anchetatorii care au gasit-o cu ajutorul unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona in care si-a abandonat bebelusul.

Patru ore au stat anchetatorii cu ea la audieri, in speranta ca vor afla ce anume a impins-o la un asemenea gest. La final, procurorii au acuzat-o de tentativa de omor si au dispus retinerea ei.

Pe de alta parte, fetita, careia femeia care a gasit-o i-a dat numele Ana, se afla inca in spital sub atenta ingrijire a medicilor. Acolo va ramane pana cand autoritatile vor decide sa fie trimisa in plasament.

Cum femeia acuzata ca si-a abandonat fetita mai are 5 copii acasa, Directia pentru Protectia Copilului a inceput o ancheta pentru a vedea daca suspecta poate ii poate ingriji in lipsa tatalui, care s-ar afla in Franta.


VIDEO PROTVPLUS.RO