Telenovela cu accent morbid intr-o comuna din Bacau. Ancheta dificila dupa descoperirea cadavrului unei femei, intr-un beci

17-03-2015 12:58


Telenovela cu accent morbid intr-o comuna din Baca...
Explicatia barbatului din Bacau in beciul caruia p...

Telenovela cu suspans si accent morbid, intr-o comuna din Bacau. Acolo, o femeie in varsta de 48 de ani, data disparuta acum o luna, a fost gasita ingropata in beciul unei gospodarii.

Proprietarului casei jura ca el a gasit cadavrul in curte, dar s-a speriat ca ar putea fi acuzat de omor si a preferat sa il ascunda. Numai ca secretul il apasa atat de tare, incat ametit dupa cateva pahare, a povestit totul la carciuma. Problema este alta. Unii cred ca s-ar fi iubit in secret cu victima.

Marin Tifrea insista ca nu stie cine i-a adus cadavrul in curte si de ce. Cert este doar ca in loc sa anunte autoritatile a ingropat-o pe femeie si a tinut secretul cateva zile. Pana luni seara la carciuma. In scurt timp a venit politia.

Criminalistii iau in calcul ipoteza potrivit careia Tifrea este ucigasul. In comunitate se vorbeste despre faptul ca cei doi ar fi avut o idila.

Pe de alta parte autoritatile ii vor audia si pe fostul sot, dar si pe iubitul oficial al victimei.

Marti, dupa ce vor ajunge rezultatele necropsiei, se va decide daca suspectul spune sau nu adevarul. Vecinii barbatului sunt socati si spun ca nu cred ca suspectul ar fi capabil de crima.

Victima a fost data disparuta in urma cu o luna de catre familie.

Catrina Paduret, mama victimei: "Nu am mai vazut-o deloc de o luna de zile. Nu am stiut care e treaba cu ea. Tot am asteptat sa mai vina acasa. Nu mai venea deloc acasa."

Femeia in varsta de 58 de ani se despartise de sotul ei, cu care are doi copii mari, si locuia in sat, la iubitul ei.

Localnicii spun insa ca si barbatul in curtea caruia a fost gasit trupul neinsufletit ar fi avut legaturi cu victima.

Medicii legisti au ridicat cadavrul si au luat probe. Marti vor avea rezultatele necropsiei si vor afla daca femeia a murit accidental, din cauza unei probleme de sanatate sau a fost omorata de cel care i-a ingropat trupul in beciul din curtea sa.

O alta ipoteza ar fi ca o persoana sa-i fi adus corpul din alta parte pentru a sterge urmele unei crime.

Tags: anchete, cadavru,

VIDEO PROTVPLUS.RO