Elevul din Sibiu dat disparut de mama lui a fost gasit mort, intr-un canal. Acesta ar fi consumat droguri cu cativa prieteni

20-11-2014 12:59


Deznodamant tragic in cazul disparitiei unui tanar de 19 ani din Medias, elev in clasa 11. Dupa doua zile de cautari, el a fost gasit mort intr-un canal.

Nu se stie cum a ajuns acolo, dar surse din ancheta spun ca a consumat droguri impreuna cu cativa amici. Tinerii au marturisit anchetatorilor ca prietenul lor se purta ciudat, era extrem de nervos, iar ei s-au speriat de el si au fugit. In urma cu un an si jumatate, acelasi tanar a fost batut crunt de cativa indivizi. Un martor a filmat atunci, cu telefonul mobil, cumplita scena.

Tanarul de 19 ani este din localitatea Tarnava, dar invata in Medias, acolo unde a fost filmata si bataia crunta incasata anul trecut de el. Nimeni nu n-a stiut atunci sa spuna care a fost motivul scandalului si cu ce ii suparase el pe cei 7 indivizi care l-au atacat cu o furie de nedescris. Desi si-a revenit dupa incidentul din urma cu un an si jumatate, soarta baiatului a fost crunta.

Marti, dupa ce a iesit de la scoala, si-a petrecut dupa-amiaza impreuna cu cativa amici cu care ar fi consumat droguri. Tanarul nu a aparut acasa toata noaptea, iar miercuri dimineata mama lui a anuntat politia. Miercuri seara, un localnic l-a gasit fara suflare intr-un canal de colectare a apei. Urmeaza ca ancheta sa lamnureasca in ce imprejurari a murit tanarul.

VIDEO PROTVPLUS.RO