Drama traita de o familie din Vaslui. Fiul si-a gasit mama fara suflare in garajul locuintei

20-05-2016 07:34

Gest cumplit al unei femei de 61 de ani din Vaslui. Coplesita de singuratate, si-a pus capat zilelor. Cel care a gasit-o fara suflare, in garajul locuintei, a fost chiar fiul sau.

Disperat, acesta a dat imediat alarma, insa echipajul medical sosit la fata locului nu a putut decat sa constate decesul.

Femeia a asteptat ca fiul ei sa plece de acasa ca sa poata pune in aplicare teribilul plan. Cand si-a vazut mama spanzurata in garajul din curtea casei, barbatul de 34 de ani a incremenit. A sunat imediat la 112, insa medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

Sotul femeii este plecat in Serbia, la munca, iar apropiatii ei spun ca aceasta nu ar mai fi suportat distanta. Femeia a lasat si un bilet prin care isi cerea iertare de la cei dragi pentru gestul sau .

De Pasti, barbatul a venit acasa, si a petrecut sarbatorile cu familia. Acum se intoarce in sat pentru a-si inmormanta sotia.

Satenii spun ca familia este una muncitoare, iar sotul femeii a fost nevoit sa ia calea strainatatii. Acesta venea totusi acasa de cateva ori pe an. De treburile gospodaresti si de munca la camp se ocupau femeia si fiul acesteia, insa, in cele din urma, aceasta a cedat, se pare.

Trupul femeii a fost dus la morga din Vaslui pentru necropsie. Desi puternic afectati de gestul mamei lor, fiul si fiica acesteia au gasit puterea sa inceapa pregatirile pentru inmormantare. Ei isi asteapta acum tatal, care a aflat cu durere de pierderea sotiei.


VIDEO PROTVPLUS.RO