Doua TIR-uri s-au ciocnit, in Arad. Masina de politie sosita la fata locului, implicata si ea intr-un accident usor

Ultima actualizare: 06-10-2016 07:04

Doua accidente au avut loc in judetul Arad, in doar o jumatate de ora, din cauza asfaltului umed.

Doua TIR-uri s-au ciocnit la iesirea din localitatea Vladimirescu, iar masina Politiei, care a fost trimisa la fata locului, a tamponat usor un alt autoturism. Cu putin inainte, pe acelasi drum natinal, o femeie si-a pierdut viata dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp de beton.

Femeia care a murit, in varsta de 38 de ani, se afla in masina cu socrul ei. Afara ploua si, la iesire din localitatea Lipovca, intr-o curba, probabil si din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si a lovit violent un stalp. Ea a murit pe loc, iar socrul ei a fost transportat la spital.

Dupa doar o jumatate de ore, tot pe drumul national 7, dar in zona localitatii vladimirescu, doua TIR-uri care mergeau in acelasi sens s-au lovit. Se pare ca unul dintre soferi nu a respectat distanta regulamentara si a izbit vehiculul din fata lui.

Soferul TIR-ului: Mergeam spre Arad s-a franat ca a iesit de pe o strada laterala cineva eu am franat el a venit tare probabil nu a fost atent si din spate m-a proiectat cred ca cinci metri m-a dus in fata carosabilul este foarte umed si foarte alunecos prezinta un strat de mazga care si in viraje sunt probleme

Martor: Totul s-a intamplat in fata mea ala a iesit de acolo asta a incetinit sa iasa si asta aintrat soseaua este umeda si foarte alunecoasa pe toata valea Muresului e groaznic asta este al treilea accident de la Deva pana aici aluneca foarte tare

In ambele cazuri, au fost incepute anchete. Si in urmatoarele zile sunt anuntate ploi, asa ca politistii le recomanda prudenta, soferilor porniti la drum.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO