ANIMATIE GRAFICA: Un sofer baut, care a mai avut permisul suspendat de 3 ori pentru alcool, a provocat un accident cu 2 morti

Ultima actualizare: 13-05-2015 06:56

Un sofer baut de 20 de ani, care a mai avut permisul suspendat de trei ori pentru alcool, a provocat un accident mortal duminica dimineata, pe un drum din Sibiu.

A izbit pe contrasens o Dacie in care se aflau doua familii. Masina a luat foc, iar tanarul care o conducea a ars de viu. Sora lui, aflata langa el, s-a stins cateva minute mai tarziu, iar copilul ei de 8 ani a fost grav ranit.

Localnicii din Sura Mare au iesit ingroziti din case, duminica dimineata, cand au auzit strigate de ajutor.

Martor: "Era un foc mare, pana la fire. Ne-am speriat toata strada."

Soferul care a provocat nenorocirea, dupa cum spun politistii, are 20 de ani. Se intorcea impreuna cu un prieten de la o petrecere din Sibiu. La intrarea in localitate, tanarul, care bause toata noaptea, n-a mai stapanit volanul si a ajuns pe contrasens, unde a lovit in plin o Dacie cu remorca. In ea se aflau patru persoane: soferul, sora sa, sotul femeii si copilul celor doi in varsta de 8 ani. Dupa impact, Dacia s-a aprins instantaneu si flacari mari au cuprins autoturismul in care cei patru se luptau sa iasa. Din pacate, soferul si sora lui n-au mai putut fi salvati. Soferul de la volanul Daciei, care a murit nevinovat, avea 22 de ani.

Decebal Todorita, purtator de cuvant Spitalul Judetean Sibiu: "Au ajuns patru pacienti, dintre care trei barbati cu varste intre 20 si 29 de ani si un copil cu varsta de 8 ani. Dintre cei patru starea cea mai grava o are copilul. A suferit o ruptura de splina, are de asemenea contuzie pulmonara si fractura deschisa la gamba stanga. Este in coma indusa."

Soferul vinovat este internat la spital, alaturi de doua dintre victimele sale. Tanarul de 20 de ani a avut, in ultimele luni, permisul suspendat de trei ori pentru consum de alcool si alte nereguli.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO