Doi copii si trei adulti, blocati vineri seara cu masina in zapada pe Transalpina. Salvamontistii i-au dus direct la politie

Dată publicare: 11-03-2017 12:21
Dată actualizare: 14-03-2017 07:36


masina inzapezita Transalpina

Cinci turisti, intre care doi copii, care au ramas blocati cu masina in zapada pe Transalpina, drum inchis circulatiei in aceasta perioada, au fost salvati de jandarmii si salvamontistii din judetul Alba.

Turistii, trei adulti si doi copii, au ramas inzapeziti vineri seara pe drumul national (DN) 67C, in apropiere de limita cu judetul Valcea, unde stratul de zapada depus pe asflat masura aproximativ zece centimetri, potrivit unui comunicat transmis sambata de Jandarmeria Alba, potrivit News.ro.

Jandarmii, insotiti de doi salvamontisi, au ajuns la acestia in jurul orei 21.30. Potrivit sursei citate, masina in care se aflau turistii nu era echipata corespunzator, avand anvelope de vara.

"Dupa deszapezire persoanele in cauza au fost conduse la postul de politie din localitatea Sugag in vederea luarii masurilor legale de catre lucratorii de politie abilitati sa constate contraventii pe drumurile publice", se arata in comunicatul citat.

DN 67C, drum denumit si Transalpina, este inchis in timpul sezonului rece fiind impracticabil si periculos in zona alpina.

Sursa foto: Alba24.ro.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO