Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi într-un autoturism răsturnat pe câmp, în Vrancea

Ultima actualizare: 01-09-2020 19:40
vrancea
Jurnal de Vrancea

Doi bărbaţi, de 30 şi 31 de ani, din Ilfov, au fost găsiţi decedaţi într-un autoturism descoperit răsturnat în afara părţii carosabile, într-un lan de porumb de lângă E85, la Rugineşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit Poliţiei, autoturismul a fost descoperit în cursul după-amiezii de un localnic care efectua lucrări agricole în zonă şi care a sunat la 112, scrie Agerpres. 

"La ora 17,10, printr-un apel la 112 am fost informaţi de către un bărbat despre faptul că un autoturism a fost găsit în afara părţii carosabile, înăuntru acestuia aflându-se două persoane încarcerate. Din păcate, a fost declarat decesul celor două persoane încarcerate. Victimele au fost identificate ca fiind doi bărbaţi de 31 şi, respectiv, 30 de ani, domiciliaţi în judeţul Ilfov", a precizat IPJ Vrancea.

La faţa locului au intervenit şi pompierii adjudeni, care au ajutat la descarcerarea victimelor şi extragerea acestora din autoturism. Victimele nu prezentau semne vitale.

Din primele cercetări, şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a prins acostamentul şi a ieşit în decor pe sensul opus de mers. Accidentul s-ar fi produs însă în urmă cu mai multe ore, foarte probabil în cursul nopţii de luni spre marţi.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO