Doi bărbați au ajuns la spital, după ce au leșinat într-o fosă septică

Dată publicare: 26-07-2018 16:04
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


ambulanta arges

Doi bărbați au ajuns la spital în stare gravă, joi, după ce au leșinat în fosa septică în care lucrau, în localitatea vrânceană Ploscuțeni.

Cei doi au fost scoși la suprafață de membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii, a declarat, pentru Agerpres, plutonierul Cristina Pârvu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

Una dintre victime, un minor de 16 ani, şi-a revenit la contactul cu aerul curat, însă cealaltă victimă, de 55 ani, a fost scoasă în stop cardio-respirator şi i s-au aplicat manevrele de resuscitare de către echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea.

„Victima de 55 ani a fost preluată de un elicopter al SMURD, venit de la Galaţi, şi transportată la Serviciul de Urgenţă al Spitalului din Focşani. Victima de 16 ani a fost transportată la Serviciul de Urgenţă al Spitalului din Adjud", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Potrivit acesteia, cei doi bărbaţi decofrau fosa aflată în construcţie, iar gura de aerisire a acesteia era foarte mică, ceea ce a condus la lipsa oxigenării în interior.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO