Directorul unui hotel din Satu Mare, batut crunt dupa ce a intervenit in urma unui furt. Camerele i-au filmat pe hoti

Ultima actualizare: 12-09-2015 07:15

Directorul unui hotel din Satu Mare a fost batut crunt de mai multi interlopi care jefuisera un grup de turisti nemti in centrul orasului.

Barbatul le-a sarit in ajutor strainilor insa a incasat o bataie sora cu moartea suprinsa si de imaginile de pe mai multe camere de supraveghere. Hotii nu au renuntat pana cand nu au distrus si mobilierul hotelului.

Grupul de 7 turisti nemti se afla pe terasa unui hotel din Satu Mare cand unul dintre ei s-a trezit fara geanta si aparatul foto. Directorul hotelului l-a vazut pe hot, a fugit dupa el, insa nu l-a mai gasit. In schimb l-a prins pe un un alt barbat din grupul de hoti. Acesta insa a devenit extrem de agresiv si l-a batut fara mila.

Toata scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale hotelului. In tot acest timp alt interlop distugea mobilierul de pe terasa. Imediat politistii au ajuns la fata locului, l-au incatusat pe cel care l-a lovit pe director si l-au dus la sectie. Aici barbatul de 24 de ani, recidivist, a agresat si un jandarm. Batausul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile insa cel care a furat geanta turistilor nemti este inca de negasit.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO