Detaliile scandalului dintre un politist si doi luptatori de la Dinamo. Agentul are nevoie de 12 zile de ingrijiri medicale


Ultimul update: Vineri 21 Martie 2014 07:00
Data publicarii: Marti 18 Martie 2014 12:51
Categorie: Stiri actuale

Doi sportivi din lotul national de lupte greco-romane au intrat in atentia autoritatilor, dupa ce au fost acuzati ca ar fi batut un politist local din Brasov.

 

Agentul era in civil si a intervenit intr-un scandal izbucnit in centrul orasului. Asta, dupa ce luptatorii legitimati la clubul Dinamo din Capitala, impreuna cu alti doi colegi, ar fi abordat o fata la iesirea dintr-un club, iar iubitul acesteia i-a sarit in aparare.

Desi sportivii au fost retinuti initial pentru 24 de ore, magistratii au hotarat ca pot fi anchetati in libertate.

In fata judecatorului, tinerii s-au aparat si au spus ca nu ei l-ar fi lovit pe politist, ci doar au incercat sa-l indeparteze de amicul lor.

Cand au iesit de la audieri au fost asteptati de colegii din lotul national, aflati in cantonament in Poiana Brasov, inainte de Campionatele Europene de la Helsinki.

Scandalul in care sunt implicati Alin Alexuc Ciurariu si Tomi Hinoveanu a inceput duminica dimineata, la ora 4, in fata unui club din centrul Brasovului, in apropierea caruia sportivii s-au oprit sa manance. Urmau sa se vada cu un amic pus pe facut cuceriri.

Omul legii ar fi folosit un spray cu gaz paralizant pentru a se apara de cei doi campioni la lupte greco-romane. Alin Alexuc Ciurariu a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Londra.

Dupa incident, sportivii au fost dusi la sectie, iar omul legii a ajuns la spital.

Politistul are mai multe rani pe fata si un dinte rupt. Sportivii sunt cercetati in stare de libertate. In functie de evolutia anchetei, ei ar putea rata participarea la Campionatul European de lupte greco-romane din Finalanda, programat la inceputul lunii aprilie.

Povestea lui Titu Stoicheci, veteranul de 103 ani care a luptat in batalia de la Stalingrad
VIDEO PROTVPLUS.RO