Dosarul taximetristului ucis in Sibiu. Suspectii au pus la cale crima prin SMS, in masina

Ultima actualizare: 24-02-2013 07:12

Noi detalii au iesit la iveala dupa capturarea celor patru indivizi acuzati ca au ucis, la sfarsitul saptamanii trecute, un taximetrist din Sibiu.

Suspectii au povestit, in detaliu, cum au ajuns la crima, dupa o petrecere. Socant este ca toti sunt foarte tineri, ei au intre 16 si 26 de ani. Iar victima era in viata cand au inchis-o in portbagaj.

Vestea capturarii celor patru suspecti s-a raspandit repede, astfel ca mai multi taximetristi s-au strans revoltati la Parchetul din Sibiu.

"Am venit sa-i vedem pe acesti tineri, pentru ce ne omoara, pentru 50 de lei ? Ce au avut cu un om de 63 de ani?",  a declarat un coleg al victimei.

Ideea crimei a incoltit in mintea celor patru dupa o petrecere la care si-au cheltuit toti banii. Au luat un taxi si, dupa ce au urcat, unul dintre suspecti, in varsta de 26 de ani, le-a dat celorlalti mesaje pe telefonul mobil in care le propunea sa-l jefuiasca pe taximetrist. L-au amenintat cu cutitul, apoi l-au legat si l-au silit sa urce in portbagaj.

I-au luat taximetristului 170 de lei si un telefon mobil.

Dupa ce l-au inchis in portbagaj, l-au abandonat. Avea nevoie de ajutor medical urgent. Nu s-au sinchisit de asta. L-au lasat acolo.

Cei patru suspecti pot fi condamnati la inchisoare pe viata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO