"Deschide, politia". Un barbat a murit de inima in timp ce mascatii ii perchezitionau casa

Dată publicare: 05-11-2011 17:28
Dată actualizare: 05-10-2012 22:50


Mascati

Un barbat de 80 de ani a murit in vreme ce trupele speciale ii perchezitionau casa. Echipajele ii cautau pe cei doi fii ai sai, implicati in conflicte violente in cartierul Ferentari din Capitala.

Batranul avea probleme de sanatate si este posibil ca presiunea din timpul descinderii sa-i fi fost fatala.

Desi nu au intrat in forta, pentru ca li s-a deschis usa principala, mascatii au spart mai multe usi de la etajul vilei. Au gasit bate, cutite si petarde de tip militar.

Asa au descins trupele speciale ale politiei la una dintre cele 4 adrese din carterul Ferentari, unde ii cautau pe membrii clanului "Bratienii". Desi cei dupa care venisera erau suspecti de fapte comise cu violenta, mascatii au intrat "destul" de pasnic.

Ion Mircea, tatal celor doi suspecti, dormea in prima camera in care au intrat anchetatorii.

In acest timp, celelalte camere ale vilei erau scotocite centimetru cu centimetru, iar politistii au gasit mai multe arme albe si 15 cutii pline cu petarde de diverse dimensiuni, unele chiar de tip militar. Pe ele, detinatorii au o explicatie halucinanta.

Lucrurile s-au schimbat, insa la etajul vilei care era inca in constructie si mai multe usi erau incuiate. Echipajul le-a spart pe toate.

In aceasta harmalaie, batranului i s-a facut rau si in scurt timp s-a stins.  Fiii batranului mort ar fi fost implicati intr-un scandal in urma cu trei zile cand s-ar fi dus inarmati peste membrii clanului Tobosarii, care le-ar fi datorat niste bani. In timpul conflictului trei masini parcate pe strada au fost distruse, iar proprietarii au depus plangeri. Anchetatorii au identificat opt suspecti pentru care au cerut mandate de aducere si perchezitii.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO