Decorațiunile în formă de chiloți din Filiași au fost rearanjate. Formele în care au fost puse acum

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

După ce a ajuns celebru pe internet cu decoraţiunile de sărbători care semănau cu lenjeria intimă de damă, oraşul Filiaşi, din Dolj, a dat restart operaţiunii de împodobire.

Instalaţiile au fost aranjate după un alt model, iar acum sugerează nişte arcade luminoase, mai potrivite pentru Crăciunul care se apropie.

În urmă cu trei zile, oraşul Filiaşi era decorat de sărbătoare cu luminiţe, steluţe şi brăduţi. Câteva ornamente au fost însă montate în aşa fel încât au aprins imaginaţia locuitorilor, care s-au grăbit să le facă poze şi să le pună pe internet.

Primarul urbei spune că sistemele luminoase buclucașe sunt de fapt nişte arcade, care ar au fost montate însă greșit de electricieni. Văzând ce reacții au stârnit decorurile, edilul a cerut socoteală firmei care le-a instalat şi acestea au fost repoziţionate.

Costeluș Ilie Gheorghe, primar Filiași: "Cei care se ocupau de montarea acestor decorațiuni au făcut o eroare de poziționare a pieselor care compuneau aceste decorațiuni. Aceste decorațiuni ar arăta precum o pereche de chiloți. S-au repoziţionat componentele și a rezultat acea arcadă. Este anormal, în momentul în care se făcea instalarea trebuia să aibă instrucțiunile de instalare la lucrătorii care se ocupau de aceasta decorațiune."

Dacă muncitorii se tem că ar putea fi traşi la răspundere, localnicii continuă să se amuze, mai ales că incidentul a făcut Filiasul faimos în spaţiul online.

"Cu ce semănau?
Cu nişte chiloți și cu niște sutiene, dar sutienul a rămas, văd. Pe internet deja suntem legendă.”

Alţi localnici s-au întrebat dacă nu cumva decorul a fost amenajat pentru o Crăciuniţa, nu un moş Crăciun, care să vină la Filiaşi.

Primarul a precizat că anul acesta a investit 60.000 de lei în decoraţiuni noi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO