Decizie în cazul copilului care și-a smuls două degete într-un parc acvatic din Brașov

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

30.000 de lei amendă și desfiinţarea trambulinelor de la parcul acvatic din Braşov, acestea sunt sancțiunile stabilite de Protecţia Consumatorului, după ce o fetița de 10 ani și-a smuls două degete când a încercat să sară în apă.

Decizia nu îi mulțumește pe părinții care se plâng că fiica lor este nenorocită pe viața, dar nici pe administratorii complexului, care susţin că au respectat toate normele legale.

Incidentul a avut loc la finalul lunii martie. Copila de 10 ani a vrut să sară în bazin de la trambulina de 3 metri, dar s-a răzgândit în ultima clipă şi s-a apucat de balustradă. Degetele smulse i-au fost reimplantate la Bucureşti, însă nu se ştie dacă le va mai putea folosi ca înainte.

Tatăl ei susține că inspectorii de la Protecţia Consumatorului au fost prea blânzi. Şi administratorii parcului acvatic se gândesc să conteste sancţiunea, căci, spun ei, balustrada era corect montată şi nu au nicio vină că fetiţa s-a apucat violent de ea.

În paralel, Parchetul Tribunalului pentru minori a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar anchetatorii încearcă să afle dacă s-au respectat parametrii tehnici și de siguranță atunci când a fost construită trambulină.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO