Cumpănașu, acuzații grave: ”Sunt mulți oameni în Poliție și Parchet care au interesul să mușamalizeze”


Ultimul update: Sambata 03 August 2019 16:52
Data publicarii: Sambata 03 August 2019 12:40
Categorie: Stiri actuale

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a făcut, sâmbătă, noi declarații despre tragedia din Caracal care a îndurerat o țară întreagă.

El a declarat pentru Știrile Pro TV că i se par cel puțin ”ciudate” unele acțiuni ale polițiștilor și anchetatorilor care au cercetat acest caz.

”Cea mai mare ciudățenie a acestui caz: în loc să descoperim cât mai repede ce se întâmplă în casa aceea, poate că Alexandra era chiar în viață în casa aceea, poate încă este, eu vorbesc acum la trecut pentru că avem din păcate un raport pe care eu nu pot să intru într-o negare continuă, dar dacă ea era moartă oamenii ăștia în loc să facă tot posibilul să găsească aceste urme și cadavre s-au preocupat să constate dacă omul este sănătos sau nu.

Din momentul în care aveau acele urme, indicii, probe, ar fi trebuit să meargă până la capăt și să-l țină acolo indiferent ce s-ar fi întâmplat. O expertiză psihiatrică se poate face și la fața locului, nu trebuie să fie adus la București. Această ciudățenie mă face extrem de suspicios cu privire la DIICOT Craiova sau chiar o parte din DIICOT București care a decis să-l ducă la București pentru expertizare.

Nu era nevoie în faza de urmărire penală sau dacă era nevoie nu era imperios necesar, doar în faza de trimitere în judectă, eventual.” - a spus Cumpănașu.

De asemenea, unchiul Alexandrei este convins că există persoane în poliție și parchet care ar avea interesul ”să mușamalizeze” acest caz.

Sunt prea multe indicii care mă fac să cred că ceva este dubios. Nu cred că procurorul-șef DIICOT, procurorul general, sunt cei care acționează și mușamalizează acest caz, nu. Dar cred că sub ei sunt foarte mulți oameni și în poliție și în parchet care au tot interesul, fiind parte a acestei rețele, să mușamalizeze” - a mai spus Cumpănașu pentru Știrile ProTV.

Fragmentele osoase si dentare identificate în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27 iulie la locuinţa lui Dincă Gheorghe aparțin Alexandrei Măceșanu..

Cumpănașu a anunțat vineri seara că ADN-ul Alexandrei Măceșanu a fost identificat în rămășițele găsite în casa lui Gheorghe Dincă: „Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă”.

Oficialii DIICOT au făcut precizări, sâmbătă, despre numărul victimelor lui Gheorghe Dincă, după ce în media au apărut informații ”pe surse” că în urma prelevării de probe ADN s-ar fi descoperit rămășițele unei a 3-a victime.

 

De ce n-a vrut Ceaușescu să facă metrou în Drumul Taberei
Cumpănașu tot nu crede că Alexandra a fost ucisă: ”Să facem o expertiză internațională”
Unchiul Alexandrei: „Am eșuat. Este confirmată decedată de testele ADN”
VIDEO PROTVPLUS.RO