Cum a fost Revelionul pentru turiști, la munte. Drumul către Poiana Brașov, blocat de sute de mașini

Ultima actualizare: 01-01-2022 20:20

Turiștii care au petrecut Revelionul la munte s-au distrat în voie până dimineață și au dansat în jurul meselor îmbelșugate.

Acolo unde e zăpadă din plin, au ieșit pe pârtii la miezul nopții și au admirat artificiile. Iar luni, aerul curat de munte a fost cel mai bun energizant.

Într-un restaurant tradițional din Brașov, cei care au venit să petreacă Revelionul s-au bucurat de muzică populară live, dar și de hituri vechi, așa că toată lumea s-a ridicat de la mese ca să danseze.

În alt restaurant, tot de la munte, tinerii au ciocnit pahare cu băuturi fine, iar fetele au purtat rochii strălucitoare, cu paiete și un umăr gol.

Sute de turiști, însă, au ținut morțiș ca la momentul zero al nopții să privească spectacolul de artificii din parcările de pe drumul către Poiana Brașov, zona ce oferă o panoramă superbă asupra Braşovului. Inevitabil, drumul s-a blocat cu sute de mașini.

Petrecerea a continuat în maşini, pentru cel puţin o oră, până când turiștii au reușit să se întoarcă la hoteluri și restaurante.

Miezul nopții i-a găsit pe pârtie pe unii turiști din stațiunea Straja. La fel și pe cei aflați în vacanță la Păltiniș. Acolo, câțiva schiori și sportivi pe placă au impresionat publicul cu sărituri prin foc.

În prima zi din an, turiștii au ieșit pe pârtii pentru aer curat și mișcare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO