Cum au ajuns polițiștii să se pozeze cu Adi Minune și Tzanca Uraganu'. Povestea imaginii virale

Ultima actualizare: 02-11-2020 12:10
Adrian Minune si Tzanca Uraganu, alaturi de politisti
Andrei Velcu

Fotografia în care doi polițiști și de un jandarm apar alături de Adrian Minune și Tzancă Uraganu' a fost făcută la cererea femeii care a organizat petrecerea la care au intervenit forțele de ordine, potrivit G4Media.

 

Polițiștii au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică la un eveniment organizat într-un penthouse din Capitală și au amendat 11 persoane cu suma de 38.500 lei.

Potrivit sursei citate, evenimentul a fost organizat de o tânără care își sărbătorea ziua de naștere și le-a cerut celor doi polițiști și jandarmului să facă o fotografie cu ea și apoi una cu cei doi maneliști să le aibă amintire.

Oamenii legii au acceptat, pentru că nu au crezut că greșesc cu ceva, din moment ce acordaseră deja amenzile care se impuneau.

Ca urmare a apariție imaginii în online, Jandarmeria Română a făcut următoarele precizări:

"Fotografia a fost efectuată în noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020.

Jandarmul din imaginea la care se face referire este cadru militar activ al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control și verificări interne a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Reiterăm faptul că nu tolerăm și nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO