Masina de lux a fiului lui Ciomu, sectionata si vanduta pe bucati

Dată publicare: 14-07-2011 09:32
Dată actualizare: 07-11-2012 06:15


Fiul unui fost secretar de stat din ministerul agriculturii a fost ridicat joi dimineata de politistii de la furturi auto din Capitala. Tanarul e suspectat ca impreuna cu alte 12 persoane ar fi pus bazele unei retele care fura masini de lux.

14 perchezitii au fost facute in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Cluj pentru prinderea unor hoti de masini care dezmembrau autoturismele si le vindeau pe bucati la preturi mai mici.

Era vizata o retea de hoti de masini de lux. Ancehtatorii au mers inclusiv la service-ul detinut de fiul fostului secretat de stat. E vorba de fiul lui Mircea Cojocaru - fost secretar de stat in ministerul agriculturii in perioada 1990-1991. 

La service-ul fiului sau se presupune ca ar fost dezmembrate cel putin 8 masini de lux si apoi vandute ca piese de schimb. Una dintre victime este si actualul antrenor secund al Rapidului, caruia i-a fost furat un autoturism de teren de 20.000 de euro. O alta victima este fiul chirurgului Naum Ciomu.

Membrii gruparii furau masini de lux, pe care le duceau la service-uri auto ale altor suspecti, autoturismele fiind dezmembrate si vandute pe bucati. Astfel, o masina de 30.000 de euro putea fi vanduta, pe piese, la pretul de 2.000-3.000 de euro.

Actiunea este in desfasurare la ora transmiterii acestei stiri, membrii gruparii urmand sa fie audiati la Serviciul Furturi Auto din Capitala.


VIDEO PROTVPLUS.RO