Cum a fost gasita in casa o femeie din Cluj, dupa ce nu a mai raspuns nimanui 3 zile: "Am plans toata ziua cand am vazut"

Dată publicare: 16-05-2016 17:14
Dată actualizare: 19-05-2016 06:51


O femeie de 40 de ani din Cluj, cunoscuta cu probleme psihice, si-a pus pe jar rudele si vecinii dupa ce timp de trei zile nu le-a mai raspus la telefon si nici nu le-a deschis usa apartamentului in care locuieste.

Luni, apropiatii femeii, ingrijorati de soarta ei, au chemat pompierii. Militarii au intrat in casa femeii pe geamul de la etajul patru si au gasit-o in stare de inconstienta: isi provocase cateva rani, iar un echipaj al ambulantei a dus-o de urgenta la spital.

Femeia a stat in ultimii 14 ani doar in spitale pentru ca este suferinda. Insa dupa ce a murit mama ei, a venit sa locuiasca in apartamentul ramas mostenire, in cartierul Marasti.

Pentru ca nu le-a mai deschis usa vecinilor si nici nu a mai dat vreun semn de viata, oamenii ingrijorati i-au chemat rudele. In cele din urma, cineva a sunat la pompieri.

Vecin: "E usa in usa cu noi, saraca era bolnava au venit rudele pomnpierii ca nu a mai deschis usa."

Militarii au urcat pana la etajul patru cu ajutorul unei macarale, au fortat geamul si au gasit-o pe femeie intinsa pe jos.

Vecin: "Eu ii mai dadeam de mancare astazi am plans toata ziua cand am vazut ce se intampla, era plina de sange."

Medicii au fost chemati si ei de urgenta si au hotarat sa o transporte la spital; femeia se pare ca si-a provocat singura ranile.

Vecina: "Dupa ce a murit mama ei au lasat-o sa stea singura in apartament. Nu inteleg de ce astia de la psihiatrie au lasat-o acasa daca stiau ca ea nu poate sa aiba grija de ea."

Cel mai probabil dupa ce va fi stabilizata medicii de la Spitalul Judetean din Cluj o vor transfera la o clinica de Psihiatrie.