Cuba, Miami, Bahamas sau Maldive. Cum au petrecut Revelionul romanii care au ales destinatii exotice pentru vacanta de iarna

Ultima actualizare: 05-01-2015 07:12

In noaptea dintre ani, romanii au anuntat pe Facebook ce si-au propus pentru 2015 si, mai ales, cum si unde au spus "La multi ani".

Mii de fotografii cu focuri de artificii ori cu zambete din Cuba, Miami, Bahamas, Maldive sau Dubai au umplut paginile de socializare in seara de Revelion.

 

Anul acesta la moda au fost plajele insorite si palmierii. Iulia si Tudor, doi tineri din Cluj, au petrecut Revelionul in insulele Maldive. Nu au imbracat costumul de schi, ci costumul de baie si au stat la plaja. La fel ca ei, multi romani au ales destinatiile exotice in favoare muntelui inzapezit.

Alti tineri au ajuns tocmai in Thailanda, iar in noaptea de Revelion au dansat pe plaja, printre palmieri. Mai mult, cu totii s-au grabit sa arate lumii intregi locurile exotice in care si-au petrecut vacanta.

Razvan si iubita lui au plecat tocmai in Cuba. S-au intors cu 25 de ani in urma, spun ei, dar peisajul este magnific, iar oamenii mereu zambitori.

Razvan Pascu: "Chiar in avionul cu care am venit din Paris mai era un grup de 28 de romani care veneau in Cuba. Revelionul l-am petrecut pe strazi, dar in Cuba exista o varianta aparte de a petrecere Revelionul pe strazi, spre deosebire de alte tari pe care le-am vizitat prin America de Sud sau Asia unde milioane de oameni ieseau sa petreaca cu artificii, in Cuba nu exista nimic organizat de catre stat."

Romanii au ajuns de Revelion si pe insulele din arhipelagul Bahamas sau in Palm Beach, Florida.

In noaptea dintre ani au petrecut pe strazi, cu focuri de artificii si dansatori.

Dupa soare si plaje aurii ne mutam la zgarie nori. Dubaiul a fost si el pe lista destinatiilor de Revelion pentru multi romani.

Citeste și...
Parteneri