Cu femeile nu te pui. Cum au reușit două polițiste să pună la pământ un bărbat înarmat cu o sabie și un cuțit

Ultima actualizare: 16-06-2020 21:14
Cu femeile nu te pui. Cum au reușit două polițiste să pună la pământ un bărbat înarmat cu o sabie și un cuțit
Monitorul de Suceava

Două tinere polițiste din Fălticeni au reușit să imobilizeze un bărbat extrem de agresiv, înarmat cu o sabie și un cuțit, care le-a amenințat și a lovit și mașina de poliție.

 

Un bărbat beat, care avea în mâini o sabie și un cuțit cu lama lungă de 35 de centimetri, a fost imobilizat luni de două tinere polițiste din Fălticeni, scrie Monitorul de Suceava.

Individul în vârstă de 50 de ani s-a îndreptat amenințător spre mașina de poliție, pe care a și lovit-o cu ”arsenalul” din dotare, dar cele două polițiste au reușit să-l pună la pământ, după ce l-au pulverizat cu spray lacrimogen.

Ulterior, la operațiunea de încătușare au participat și doi polițiști locali.

Totul a pornit de la un bărbat de 40 de ani, care s-a luat la ceartă cu un tânăr de 25 de ani, pe fondul consumului de alcool.

În scurt timp, în ajutorul tânărului a sărit tatăl acestuia, care s-a repezit la locul agresiunii înarmat cu o sabie și un cuțit, după ce fiul său încasase deja câțiva pumni.

Agresorul a făcut initial scandal în stradă, apoi a intrat înarmat într-un magazin, creând panică între clienți.

 

A lovit și ambulanța care venise să-i îngrijească fiul rănit

 

O mașină de poliție în care se aflau două polițiste a sosit imediat la fața locului, dar bărbatul înarmat s-a îndreptat direct spre oamenii legii, lovind mașina și amenințându-le pe cele două femei.

Ulterior, a lovit cu sabia și ambulanța venită să-i acorde ajutor medical fiului său. A fost momentul în care cele două polițiste au intervenit, i-au pulverizat agresorului spray iritant și l-au imobilizat.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Fălticeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO