Cristian Cioaca ramane in arest, dupa ce ICCJ i-a respins recursul. Decizia este definitiva

Ultima actualizare: 24-10-2013 06:52
Cristian Cioaca

Fostul politist Cristian Cioaca, judecat pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, ramane in arest, a decis, luni, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), care i-a respins recursul fata de prelungirea masurii preventive.

Decizia instantei supreme este definitiva. Prelungirea arestului preventiv in cazul lui Cioaca a fost hotarata de Curte de Apel Pitesti si atacata cu recurs de fostul politist, potrivit Mediafax.

Cristian Cioaca a fost arestat preventiv in 5 decembrie 2012, fiind dus in arestul Politiei Bucuresti si transferat la Penitenciarul Colibasi pe 30 ianuarie, fiind trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru omor calificat si profanare de morminte.

El este acuzat ca si-a ucis sotia, avocata Elodia Ghinescu, in august 2007.

Cioaca a fost condamnat de Tribunalul Arges, pe 2 iulie, la 21 de ani de inchisoare pentru omor calificat si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte, urmand sa execute 22 de ani de detentie, iar sentinta instantei de fond a fost atacata cu apel de toate partile implicate, respectiv de inculpat, de mama si fratele Elodiei Ghinescu, in calitate de parti civile in dosar si de procurori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO