Crima urmata de sinucidere in Harghita. L-a omorat pe tatal fostei iubite, i-a mutilat pe viata mama, dupa care s-a sinucis

Ultima actualizare: 17-11-2014 00:02

O poveste de o violenta iesita din comun s-a petrecut in localitatea Sarmas, din judetul Harghita, a ingrozit intreaga comunitate.

Innebunit de gelozie, pentru ca tanara pe care o iubea se despartise de el, un barbat de 41 de ani s-a razbunat crunt pe parintii ei. I-a atacat pe amandoi cu un topor, iar tatal fetei, de 59 de ani, a murit pe loc.

Mama tinerei, de 54 de ani, a ajuns la spital in stare extrem de grava, cu o rana la cap si ar putea ramane mutilata pe viata. Dupa atac, criminalul s-a sinucis.

Tanara in varsta de 26 de ani si asasinul s-au iubit zece ani, doar ca ea a plecat la munca in Anglia, iar apropiatii sustin ca isi gasise acolo pe altcineva. Drept urmare i-a transmis lui Levente ca relatia lor s-a incheiat. Barbatul nu a vrut sa accepte despartirea si i-a terorizat fara incetare pe parintii fetei.

Tanara a revenit in tara de curand, iar individul a considerat ca e momentul sa ii dea o lectie. Joi noaptea a mers acasa la Ancuta fara sa stie ca era plecata cu fratele ei.

Cel mai probabil asta l-a infuriat si s-a certat cu tatal tinerei in curte. Atunci cand omul i-a cerut sa plece, l-a ucis. A ranit-o si
pe mama fetei, care a apucat sa sune dupa ajutor inainte sa lesine.

Dupa cateva ore de cautari, politistii au localizat masina agresorului, langa o cale ferata din apropierea comunei. Pe el l-au gasit fara suflare.

Mama lui Levente incearca sa dea vina pe cea care ar fi trebuit sa ii fie nora.

Mama criminalului: "El o iubea foarte mult, ea il invartea pe deget cum voia si asta a fost."

Asasinul avea o fata dintr-o alta relatie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO