Crimă în București. A sunat la 112 şi a anunţat că și-a lovit iubita, iar aceasta a murit

Dată publicare: 09-05-2019 07:20
Dată actualizare: 09-05-2019 16:47


Crimă şocantă, în sectorul 6 din Capitală! O fată de 19 ani a murit după ce iubitul ei, un bărbat de 26 de ani, ar fi omorât-o, în urma unui conflict. 

Chiar individul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că tânăra nu mai trăieşte. Le-a spus polițiștilor că i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit partenerei sale. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Cei doi se mutaseră de puţin timp, împreună, într-un apartament închiriat.

Scenele s-au petrecut într-un apartament de la etajul 9 al unui bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu, din sectorul 6. Victima, în vârstă de 19 de ani locuia de puţin timp, în chirie, împreună cu iubitul ei.

După ce a comis fapta, bărbatul în vârstă de 26 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că în urma unui conflict cu iubita, ar fi lovit-o, iar aceasta a murit.

Vecinii povestesc însă că individului i-ar fi luat ceva timp până să îşi mărturisească fapta.

Vecină: De dimineaţă de la ora 8 el stă pe aici agitat că nu ştia ce să facă.

Reporter: Ar fi omorât-o din timpul zilei?

Vecină: Din timpul zilei, da.

După lăsarea serii, poliţiştii au venit la faţa locului şi au găsit trupul feţei în baia apartamentului. Individul a fost apoi încătuşat sub privirile martorilor şi transportat la spital pentru o evaluare medicală.

Martor: L-au băgat în salvare, pe targă. Era mic de statură şi avea gluga pusă în cap. Era sub influenţa drogurilor.

Suspectul a fost adus apoi la Serviciul Omoruri pentru audieri. Între timp, trupul fără viaţă a fost dus la IML pentru necropsie. O anchetă urmează să stabilească condiţiile exacte în care a murit fata.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO