Cosmarul prin care a trecut o romanca pentru ca si-a dorit buze mai mari. Tanara acuza esteticianul ca a mutilat-o. FOTO


Ultimul update: Duminica 17 Iulie 2016 07:40
Data publicarii: Joi 14 Iulie 2016 18:12
Categorie: Stiri actuale

Un chirurg estetician din Bucuresti este acuzat de o pacienta ca a mutilat-o in urma unei interventii pentru marirea buzelor.

Femeia sustine ca a ramas fara o parte din buza superioara, care s-a necrozat si a cazut, din cauza unei infectii care s-ar fi produs imediat dupa interventie. Medicul spune insa ca acuzatiile sunt nefondate. Tanara vrea ca din experienta ei sa invete si alte femei care intentioneaza sa apeleze la chirurgia estetica. Sa se documenteze foarte bine inainte si sa se gandeasca si la riscuri.

Ema Caprar, fosta pacienta: "Cand m-am trezit din anestezie aveam buza umflata si vanata, prezenta rani deschise pe buza in interior, rani care sangereau si o punga de puroi. Mi-a spus ca nu e nimic, e doar o reactie inflamatorie."

Asa a inceput cosmarul Emei, o tanara care lucreaza in Italia pentru mai multe case de moda si care si-a dorit sa isi imbunatateasca aspectul fizic.

A mers la clinica esteticianului Kasem Abu Backer ca isi mareasca sanii si buzele. Marirea buzelor cu acid hialuronic, pe care nu o facea pentru prima oara, a lasat-o de aceasta data mutilata, sustine ea.

Ema Caprar, fosta pacienta: "Situatia a devenit din ce in ce mai critica. Acea punga de puroi s-a spart si s-a desprins o parte din buza. M-am speriat foarte tare, am contactat medicul, i-am trimis poze si mi s-a spus la fel: nu e nimic de speriat acolo, s-a produs doar o reactie inflamatorie, probabil din cauza a ceea ce ai avut injectat inainte, dar se va rezolva fara probleme."

Tanara sustine ca a respectat indicatiile pe care medicul i le-ar fi dat verbal, la externare, a doua zi dupa interventii. Si tot ea spune ca i s-ar fi inmanat abia la aproape trei saptamani dupa operatii biletul de externare care contine indicatiile post-operatorii in scris.

Ema Caprar, fosta pacienta: "Mergeam la tratament o data la doua zile si mi se garanta tot timpul ca totul va fi bine. Dar in ultimele zile a inceput sa sangereze, s-a desprins o parte din buza s-a uscat si a cazut. Asta a fost momentul in care eu am ramas fara o parte din buza. Eram in stare de soc, in depresie, nu puteam sa accept ce mi s-a intamplat."

Medicul Kasem considera insa ca acuzatiile aduse de fosta sa pacienta sunt nefondate si spune ca o va actiona in instanta: "Maniera in care sunt prezentate de catre doamna Caprar Emanuela anumite aspecte privitoare la serviciile medicale de care aceasta a beneficiat este una total incorecta, si aceasta in conditiile in care se omite in mod voit prezentarea unor aspecte cu o relevanta majora fata de situatia prezentata de care aceasta" - ne-a transmis medicul Kasem prin intermediul avocatului sau.

Si Ema a depus o plangere penala impotriva medicului si a clinicii in care s-a operat, iar acum asteapta rezultatele unei expertize medico-legale. Intre timp a cosultatat si alti medici care i-au spus insa ca abia peste 10 luni ar putea incepe interventiile pentru reconstructia buzei.

Ema Caprar, fosta pacienta
: "Vreau sa vada toate femeile prin ce trec eu si sa aiba mare atentie unde merg si ce fac, pentru ca nu imi doresc ca nicio femeie sa treaca prin chinurile de groaza prin care trec eu."

Judecatorii, pe baza expertizelor, vor decide daca a fost vorba de o operatie ratata sau doar de o complicatie medicala normala.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO