Ciprian Marica, cadou de Ziua Nationala pentru Simona Halep si Klaus Iohannis. Un tricou personalizat al Nationalei

01-12-2014 16:31

Klaus Iohannis

Ciprian Marica a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care anunta ca le ofera de Ziua Nationala jucatoarei de tenis Simona Halep si presedintelui ales Klaus Iohannis cate un tricou al primei reprezentative personalizat.

El a ales numarul 9 pentru tricoul Simonei Halep, pe care o considera cel mai bun atacant al Romaniei in "meciul cu imaginea proasta" din strainatate.

"Dragi prieteni! Va urez la multi ani fericiti de ziua nationala a Romaniei! Si pentru ca este aniversare, fac si doua cadouri - tricoul sacru al echipei nationale - pentru doua persoane care inseamna enorm pentru toti romanii. Domnisoarei Simona Halep i-am ales numarul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al Romaniei in meciul cu imaginea proasta care ni se face in strainatate. A dus numele Romaniei in toate zarile, mai mult decat orice ambasador al statului. Bravo, Simona!", a scris atacantul echipei Konyaspor, pe pagina sa de Facebook.

Tricoul lui Klaus Iohannis a fost inscriptionat cu numarul 1, pentru ca presedintele ales sa fie "numarul 1 in lupta impotriva coruptiei".

"Un tricou cu numarul 1 il voi oferi omului numarul 1 in stat, presedintelui Klaus Iohannis. Sa nu uitati, domnule presedinte, cate sperante si-au facut romanii in privinta dumneavoastra. Sa fiti numarul 1 in lupta impotriva coruptiei, in lupta cu nedreptatile, in lupta pentru drepturile tuturor romanilor! Inca o data 'La multi ani!' Hai Romania!", a explicat Ciprian Marica.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO