Cine e femeia care a pierdut un portofel cu 19.000 de euro, găsit de o tânără într-o parcare la Iași


Ultimul update: Miercuri 12 Februarie 2020 09:22
Data publicarii: Marti 11 Februarie 2020 20:17
Categorie: Stiri actuale

O tânără de 30 de ani a predat la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi un portofel în care se aflau 19.160 de euro, potrivit unui comunicat de presă al reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi.

Tânăra le-a declarat poliţiştilor că a găsit portofelul în parcarea unui centru comercial.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că portofelul aparţine unei femei, de 64 ani, din comuna Holboca. La data de 6 februarie, aceasta s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi şi a reclamat faptul că i-a fost sustras portofelul cu bani, însă din investigaţiile efectuate de poliţişti a rezultat că fapta nu se confirmă. Poliţiştii i-au restituit banii femeii de 64 de ani. O felicităm pe tânără pentru gestul său şi apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi", au informat reprezentanţii IPJ Iaşi, în comunicatul de presă.

Tânăra de 30 de ani vinde ziare în parcarea unui centru comercial din Iaşi, iar joia trecută a găsit portofelul cu bani.

L-a luat şi a aşteptat să vină cineva la centrul comercial, care să reclame suma pierdută, însă pentru că nimeni nu a dat niciun semn, tânăra a mers la Poliţie.

Acolo a găsit-o pe păgubită, o femeie de 64 de ani, dintr-o comună de lângă oraş, care pierduse pachetul cu bani după ce ieşise de la o casă de schimb valutar.

VIDEO PROTVPLUS.RO