Cinci tineri din Iași au căzut într-o fosă septică după o bătaie lângă un bar

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Poveste şocantă la Iaşi unde un tânăr de 19 ani a căzut într-o fosă septică, într-un scandal cu patru tineri, şi un bărbat este acuzat că l-a împins intenţionat în hazna.

Cert e că victima a ajuns la spital, cu probleme de respiraţie şi pericol de infecție. Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pe numele suspectului.

Cei cinci tineri din comuna Aroneanu s-au îmbătat zdravăn şi s-au luat la ceartă. La un moment dat, un bărbat de 35 de ani l-a împins pe un tânăr de 19 ani în spatele barului, ceilalţi din grup i-au urmat şi în încăierarea generală, au căzut toţi în fosa septică.

Au ieşit cu chiu cu vai de-acolo, dar unul dintre ei a început să se simtă atât de rău încât rudele au chemat ambulanţa.

Vecină: "Nu ştiu cum de a căzut băiatul. Cum să ne aşteptăm la aşa ceva, că se duce la WC şi cade."

Băiatul a ajuns în stare gravă la spital şi a rămas internat.

Prof. dr. Diana Cimpoesu, şef UPU la Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi: "Insuficiență respiratorie acută prin blocarea parţială a căilor aeriene. Diagnosticul a fost pneumonie de aspiraţie, un risc septic deosebit de mare. Este în prezent în Terapie intensivă, în continuare intubat."

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului care l-a împins pe băiat în hazna.

Purtător de cuvânt al IPJ Iaşi: "Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 19 ani ar fi fost agresat de un bărbat. Pentru aplanarea conflictului ar mai fi intervenit şi alţi 3 tineri"

Autorităţile au cerut ca fosa septică să fie acoperită cu un capac, ca astfel de accidente să nu se repete.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO