Cei trei travestiţi care au jefuit un bărbat au fost reţinuţi. Victima îi contactase pentru favoruri sexuale


Ultimul update: Marti 16 Aprilie 2019 17:23
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2019 16:35
Categorie: Stiri actuale

O tâlhărie petrecută în parcarea unui mall din Arad este investigată acum de poliţişti. Un bărbat a fost imobilizat cu un aparat de electroşocuri, iar când a căzut la pământ, i s-a furat portofelul.

Autorii tâlhăriei sunt trei travestiţi, care au şi fost reţinuţi de anchetatori. Potrivit surselor din anchetă, victima ar fi căutat servicii sexuale.

Momentul jafului a fost surprins şi de camerele de supraveghere amplasate în parcarea subterană a mall-ului. Se observa cei trei bărbaţi, costumaţi în femei, care au încercuit victima, un bărbat de 43 de ani. La un moment dat, bărbatul rămâne aproape inert, după ce a fost electrocutat.

Tâlharii îl buzunăresc şi îi iau toate lucrurile de valoare, apoi îl mută într-un loc mai ferit. Întâmplarea a ieşit la iveală datorită unui paznic, care a vizionat imaginile şi a văzut tâlhăria. El a fost cel care a alertat poliţia.

Paznicul parcării a observat că una dintre camerele de filmat este într-o poziţie nefirească, aşa că a decis să vizioneze imaginile filmate.

Ilie Cioltea, agent paza: "Mi s-a părut suspect una dintre camere care nu era pe poziţie, am derulat calera înapoi şi am constatat că pe rampa intrase un domn cu o doamnă şi în urma lor au mai venit două persoane de acelaşi sex, l-au atacat cu electroşocuri, a căzut la paman, agresorii au ridicat camera crezând că nu mai filmează".

Victima a plecat spre casă, când şi-a revenit, fără să spună nimic. Poliţiştii au fost cei care l-au contactat pe bărbatul de 43 de ani, după ce l-au identificat pe baza imaginilor.

Victima ar fi căutat favoruri sexuale.

Cei trei travestiţi sunt acuzaţi de tâlhărie calificată.

Hoții care au dat lovitura de 500.000 de lei au fost prinși. Ce au descoperit anchetatorii
Doi români, găsiți vinovați pentru infracțiuni cibernetice în SUA. Ar fi furat milioane
Metoda prin care 2 români au furat 4 milioane de dolari în 10 ani
VIDEO PROTVPLUS.RO