El e bărbatul care a jefuit o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Cum a reușit să scape

Ultima actualizare: 18-11-2020 07:48
Jaf la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Un b...
Jaf la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Un b...
El e bărbatul care a jefuit o bancă din Sectorul...

Poliția Capitalei caută un bărbat care a jefuit, marți dimineață, o bancă din sectorul 2. Individul a fugit cu 10.000 de lei, după ce a amenințat-o pe una dintre casiere.

Fără să spună vreun cuvânt, i-a întins un bilet casierei, în care i-a cerut să îi dea banii dacă vrea să trăiască. Și a plecat cu prada, pe jos, în zona unde se află Inspectoratul General al Poliției Române.

Jaful silențios s-a produs în jurul orei 10.00.

Camerele de supraveghere au surprins momentul spargerii. Un bărbat cu mască chirurgicală pe față, cu mănuși pe mâini și căciulă a intrat în banca. Extrem de liniștit bărbatul I-a înmânat un bilețel casieriței.

”Ai zece secunde să scoți toți banii din sertar... dacă te conformez ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai!”

Fară să facă alte mișcări bruște, femeia a început să scoată banii și i-a pus pe masă.

Bărbatul a pus banii în rucsac, a ieșit pe ușa sediului BRD și a plecat, fară să fi fost urmat de altcineva. Surprinzător este că la nici 100 de metri de acest loc este sediul Inpsectoratului General al Poliției Române.”

Alarma a fost dată relativ repede - în jurul orei 10.00. Polițiștii care au ajuns la fața locului nu au aflat prea multe de la cei aflați în zonă - oamenii...nu prea au înțeles că au fost martorii unui jaf bancar.

Martor: ”Am auzit alarma de la bancă”

Reporter: ”Era personal de pază în bancă?”
Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: ”Nu, în acel moment nu era decât angajata...”

Poliția îl caută și la această oră pe susepct. Potrivit unor informații neoficiale, acesta nu s-a folosit de vreo mașină, ci a plecat pe jos din sediul băncii, așa cum a și intrat.

Pe de altă parte, reprezentanții băncii au precizat că banii erau asigurați, iar angajata a făcut exact ce presupune protocolul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO