„Ai 10 secunde să scoți toți banii”. Bilețelul cu care hoțul a reușit să plece cu banii din bancă

Ultima actualizare: 18-11-2020 07:40
Ce scria în mesajul primit de casieriță de la b...
Jaf la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Un b...
Jaf la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Un b...

Poliția Capitalei caută un bărbat care a jefuit, marți dimineață, o bancă din sectorul 2. Individul a fugit cu 10.000 de lei, după ce a amenințat-o pe una dintre casiere.

Nu erau clienți în acel moment, în agenție. Iar hoțul a apucat să-și ducă planul la bun sfârșit înainte ca femeia să apese butonul de panică.

Jaful s-a produs în jurul orei 9.45. Camerele de supraveghere au surprins momentul spargerii. Un bărbat cu mască chirurgicală pe față, cu mănuși pe mâini și căciulă a intrat în banca.

În interior nu era nicio altă persoană în afară de o singură angajată.

Extrem de liniștit, bărbatul I-a înmânat un bilețel casieriței:

”Ai zece secunde să scoți toți banii din sertar... dacă te conformez ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai!”

Fară să facă alte mișcări bruște, femeia a început să scoată banii și i-a pus pe masă.

Bărbatul a pus banii în rucsac, a ieșit pe ușa sediului BRD și a plecat, fară să fi fost urmat de altcineva. Surprinzător este că la nici 100 de metri de acest loc este sediul Inpsectoratului General al Poliției Române.”

Alarma a fost dată relativ repede - în jurul orei 10.00. Polițiștii care au ajuns la fața locului nu au aflat prea multe de la cei aflați în zonă - oamenii...nu prea au înțeles că au fost martorii unui jaf bancar.

Martor: ”Am auzit alarma de la bancă”

Reporter: ”Era personal de pază în bancă?”
Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: ”Nu, în acel moment nu era decât angajata...”

Poliția îl caută și la această oră pe susepct. Potrivit unor informații neoficiale, acesta nu s-a folosit de vreo mașină, ci a plecat pe jos din sediul băncii, așa cum a și intrat.

Pe de altă parte, reprezentanții băncii au precizat că banii erau asigurați, iar angajata a făcut exact ce presupune protocolul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO