Casnicie cu nabadai in Dambovita. Satul de bataile incasate de la sotie, un barbat a mers la politie: Mi-a pus cutitul la gat

Ultima actualizare: 05-09-2015 07:14

Casnicie cu nabadai intr-o localitate din Dambovita. Un barbat de 49 de ani de ani si-a reclamat sotia la politie...pentru ca il bate.

El sustine ca nu stie cum sa isi mai potoleasca nevasta, in timp ce femeia spune ca nu doar ea este violenta. Totusi, recunoaste ca isi mai bate sotul, dar nu mereu.

Cei doi soti din Vladeni, judetul Dambovita, sunt impreuna de 20 de ani. Au doi copii si o gospodarie frumoasa. Au muncit ani buni in strainatate, dar de cand s-au intors acasa, au avut de toate, mai putin liniste.

Ion Preda, sotul reclamant: "Nu ne impacam prea bine. Mi-a facut un vant, am picat cu capul de gresie."

Geta Preda, sotia reclamatului: "Minte, sa imi aduca dovezi! Minte!"

In ciuda acuzatiilor facute de barbat, femeia, in varsta de 44 de ani, sustine cu tarie ca nu doar ea este violenta.

Sotul: "De dimineata, m-am trezit cu cutitul la gat!"
Sotia: "Minte, minte, tot el m-a batut!"

Rudele si vecinii spun ca nu stiu cum sa ii mai potoleasca.

Vasilica Baicu, matusa reclamantei: "Ea il bate, cu baiatul ei. E a treia oara cand ii da bataie. I-a legat un sal la gat si l-a batut pana la desfigurat, ea cu baiatul ei."

Vecin: "Daca atat o duce mintea, ce sa faci...Inainte traia bine, acum e dezastru... L-a batut femeia."

Dupa ultima bataie primita, barbatul s-a dus glont la politie. A reclamat toata tarasenia, iar agentii au venit la fata locului. Au deschis dosar penal pentru loviri si alte violente.

In cazul in care nici acum femeia nu se va potoli, barbatul este hotarat sa isi faca dreptate in instanta si sa puna punct casniciei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO