Lacrimi la Tribunalul Bucuresti. Carmen Adamescu a cerut stoparea procesului de divort continuat de fiul miliardarului

Ultima actualizare: 15-04-2017 06:55

Lacrimi si confesiuni la Tribunalul Bucuresti in cel mai controversat divort al momentului: Carmen Adamescu a recunoscut ca o intereseaza o parte din averea omului de afaceri, Dan Adamescu.

In acelasi timp, ea a cerut oficial stoparea procesului de divort continuat de fiul miliardarului. In functie de decizia judecatorilor, Carmen Adamescu va avea sau nu acces la un sfert dintr-o suma colosala, estimata intre 600 si 800 de milioane de euro.

Carmen Adamescu spune printre lacrimi ca acum ii duce dorul omului de afaceri asta desi a vrut sa divorteze inainte ca Dan Adamescu sa moara.

De altfel o instanta a oficializat deja despartirea, din vina ambilor soti, insa fiul multimilionarului a continuat procesul.

Alexander Adamescu nu vrea ca tatal sau sa ramana cu imaginea unui sot infidel iar el sa sa piarda o parte din mostenire in favoarea mamei vitrege.

Ca sa fie sigura ca nu va avea parte de o decizie total defavorabila si sa piarda dreptul de a revendica un sfert din averea lasata mostenire de omul de afaceri, cea care i-a fost sotie multimilionarului, Carmen Adamescu le-a cerut judecatorilor sa nu mai permita lui Alexander Adamescu sa continue procesul de divort in numele tatalui sau.

Procesul ar urma sa se incheie prin sentinta de la Judecatorie, iar Carmen Adamescu nu ar mai putea sa primeasca 20 de milioane de euro despagubiri.

O miza importanta o reprezinta incasarile companiilor lasate in urma de Adamescu. Una dintre afacerile de zeci de milioane de euro anual ramane Unirea Shopping Center, iar Carmen Adamescu este acuzata ca ii nu da socoteala mostenitorului Alexander Adamescu.

Avocatii familiei Adamescu incearca in paralel sa afle daca sotia omului de afaceri a transferat cu sau fara drept o jumatate de milion de euro din conturi dar si ce s-a intamplat cu noua tablouri de colectie.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO