Captură de droguri de peste 500.000 de euro în casa unui tânăr din Neamț


Ultimul update: Vineri 15 Noiembrie 2019 18:50
Data publicarii: Vineri 15 Noiembrie 2019 10:53
Categorie: Stiri actuale

Polițiștii din Neamț au ridicat o cantitate de 110 kilograme de cannabis destinat vânzării în Iaşi, dar şi în alte zone, în urma unor percheziții domiciliare.

Potrivit IGPR, polițiștii au ridicat, de asemenea, 16.800 de lei, 3 arme deţinute ilegal şi 2 telefoane mobile, un bărbat fiind reţinut.

Imagini cu descoperirea polițiștilor în galeria foto

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat două percheziţii domiciliare în judeţul Neamţ, la un bărbat, de 34 de ani, bănuit de cultivarea de droguri de risc. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 110 kg. cannabis, droguri de risc care ar fi fost destinate comercializării pe raza municipiului Iaşi, precum şi a altor judeţe. De asemenea, au fost ridicaţi 16.800 de lei, 3 arme deţinute ilegal şi 2 telefoane mobile”, anunţă IGPR.

Contravaloarea totală a drogurilor ridicate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate este estimată la 500.000 de euro.

Tânărul de 34 de ani, bănuit de trafic de droguri, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

Imagini virale. Motivul pentru care străzile unui oraș au fost acoperite de spumă
Moment jenant pentru Boris Johnson. Premierul, luat la rost de oamenii afectați de inundații
FULLSCREEN
Captură de droguri de peste 500.000 de euro în casa unui tânăr din Neamț
  • /

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO