Restricții de trafic pentru meciul România-Suedia. Metrorex a prelungit programul


Ultimul update: Vineri 15 Noiembrie 2019 09:55
Data publicarii: Vineri 15 Noiembrie 2019 09:46
Categorie: Stiri actuale
restrictii trafic meci romania suedia

Traficul rutier va fi restricţionat, vineri, în zona Arenei Naţionale din Bucureşti, unde, începând cu ora 21,45, se va desfăşura meciul de fotbal România - Suedia din cadrul preliminariilor de calificare la Euro 2020.

Potrivit DGPMB, pentru buna desfăşurare a evenimentului, va fi restricţionat traficul rutier începând cu ora 17,00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului, şi, dacă situaţia o va impune, pe:

-str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

- bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion sau între şos. Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

- banda I de circulaţie de pe str. Vatra Luminoasă, între str. Tony Bulandra şi bd. Pierre de Coubertin;

- str. Sg. Vasile Şerbănică, între bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C);

- str. Tony Bulandra, între str. Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu;

- bd. Basarabia, între Piaţa Muncii şi bd. Chişinău, pentru afluirea/ defluirea pietonală, dacă situaţia o va impune.

Harta cu restricţii poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro.

Începând cu ora 18,30 se va permite accesul în complexul sportiv doar pentru posesorii de bilete, invitaţii şi parking-uri auto, în zona "Arena Fanilor". Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Metrorex prelungește programul cu o oră

Circulaţia trenurilor de metrou va fi prelungită vineri cu o oră, ca urmare a desfăşurării partidei de fotbal dintre selecţionatele României şi Suediei, conform unui comunicat Metrorex remis AGERPRES.

Astfel, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:30 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 00:45 pe Magistrala 4. Intervalul de succedare al trenurilor va fi de aproximativ 10-12 minute.

Oferte de neratat la mingi de fotbal, de Black Friday, găsiți pe eMag.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO