Candidata la Primaria Targoviste, amendata de Politie pentru un mesaj pe Facebook. "Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita"

Ultima actualizare: 13-06-2016 01:07
Ana Maria Nicolae

Un mesaj postat pe pagina sa de socializare i-a adus Anei Maria Nicolae, candidat la Primaria Targoviste, la alegerile locale, o amenda de 1.400 de lei.

IPJ Dambovita a sanctionat-o pentru un mesaj postat sambata, 4 iunie, politistii aratand ca ea a continuat campania electorala pe propriul cont.

"Dragii mei prieteni,

Va multumesc din suflet pentru efortul vostru de am ma ajuta in aceste alegeri, pentru efortul vostru de a veni la vot, intr-o perioada in care aceasta stare de lehamite impotriva clasei politice a atins cote alarmante.

Cum nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, am sa va povestesc ce am patit. A doua zi, dupa victoria noastra repurtata impotriva lor, m-am intors la munca. Dupa cum v-am mai spus si in alte postari, cu toate ca am terminat 2 facultati la Bucuresti, salariul de profesor universitar asistent este modest, circa 1.200 lei, prin urmare ma simt nevoita sa prestez ore suplimentare la Centrul de Arte Carmina Burana.

Toate bune si frumoase pana ce alaltaieri in timpul orei pe care o sustineam in compania unei fetite, am fost abordata de catre 2 agenti ai Politiei. Pana atunci nu am avut de-a face cu Politia, deci am fost putin speriata si contrariata. In prima faza am crezut ca mi se aduce la cunostinta ceva sau in niciun caz ca am savarsit o infractiune care sa aduca a desant in Centrul de Arte...."

Citeste restul mesajului si detalii pe www.adevarul.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO