Un candidat PSD din Suceava și-a dat pantalonii jos, deranjat de întrebările unui localnic. VIDEO

Ultima actualizare: 02-09-2020 17:22
candidat PSD in fundul gol
Monitorul de Suceava

Un candidat PSD din Suceava și-a dat pantalonii jos în fața camerei de luat vederi. Incidentul a avut loc când un localnic îl filma, bănuindu-l de furt de motorină.

Gheorghe Hînțari este angajat al Primăriei Milișăuți, pe postul de șofer al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, și candidat PSD pentru funcția de consilier local.

În comunitate există mai multe suspiciuni cu privire la un presupus furt de motorină din stocurile administrației locale, arată publicația stirisuceava.net.

Un activist civic, Iulian Ureche, s-a dus pe 1 septembrie la Primăria din Milișăuți, pentru a verifica bănuielile localnicilor, iar în curtea instituției a dat de candidatul PSD, pe care a început să-l filmeze.

Vizibil deranjat despre întrebările privind furtul de motorină, Gheorghe Hînțari și-a dat jos salopeta și lenjeria intimă și i-a arătat fundul.

„Vrei să mai vezi ceva?”, a întrebat apoi candidatul PSD și i-a arătat și organele genitale bărbatului care îl filma cu telefonul mobil.

Candidatul PSD a sunat apoi la 112 pentru a reclama prezența persoanei care filma dar a fost îndrumat spre postul de poliție din localitate, așa că a renunțat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO