Cadavrul unui barbat a fost descoperit in raul Somes, langa aeroportul international din Cluj. Victima nu a fost identificata

Ultima actualizare: 04-06-2015 07:06

Cadavrul unui barbat de aproximativ 50 de ani a fost descoperit luni dimineata, in apele raului Somes, langa aeroportul international din Cluj.

Cainele unui agent de paza de la o balastiera din zona si-a alertat stapanul, care a sunat la 112 indata ce a zarit trupul neinsufletit. Deocamdata victima nu a fost identificata.

Stapanul cainelui povesteste ca animalul a devenit brusc extrem de agitat, asa ca barbatul a pornit pe urmele lui, sa vada ce s-a intamplat. A zarit cadavrul plutind in apa si a anuntat, ingrozit, autoritatile. Pompierii au scos trupul la mal, iar politistii urmeaza sa identifice victima si sa stabileasca in ce imprejurari a murit barbatul.

Criminalistii nu exclud nicio varianta, mai ales ca au descoperit leziuni suspecte pe trupul acestuia. Pentru inceput, vor verifica bazele de date cu persoanele disparute in judetul Cluj si in cele limitrofe. Criminalistii apreciaza ca barbatul este in apa de aproximativ o luna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO