Cadavrul carbonizat al unei persoane, găsit într-un vagon de tren care a luat foc. FOTO

Dată publicare: 06-04-2020 08:21
Dată actualizare: 06-04-2020 08:37


Incendiu tren

Cadavrul carbonizat al unei persoane a fost găsit, în noaptea de duminică spre luni, în vagonul unui tren care a luat foc pe linia de cale ferată dintre Augustin şi Racoş, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

 

 

Conform sursei citate, iniţial, pompierii chemaţi să stingă incendiul au fost informaţi că în trenul respectiv nu sunt călători. Ulterior, la stingerea incendiului, în vagonul cuprins de flăcări a fost găsit cadavrul unei persoane.

"Din declaraţiile conductorului, acesta nu ştia de prezenţa respectivei persoane în tren", au precizat reprezentanţii ISU Braşov, potrivit Agerpres.

Trenul era compus dintr-o locomotivă şi două vagoane, a menţionat sursa citată.

Potrivit CFR Călători, incendiul a izbucnit în jurul orei 22.00, la ultimul vagon din trenul 3535, care circula pe relaţia Braşov-Mediaş. Incidentul s-a produs în apropiere de staţia Augustin.

"În tren se aflau în jur de 15 de persoane care au plecat spre destinaţie cu alte mijloace de transport. Nimeni nu a fost rănit. Deocamdată nu se cunoaşte cauza producerii incendiului", a arătat CFR Călători.

 

Sursa: Agerpres

Tags: incendiu, tren, brasov,


VIDEO PROTVPLUS.RO