Bianca, fata de opt ani ucisa de viitura, a fost inmormantata in haine de printesa. "Era un ingeras"


Ultimul update: Miercuri 18 Septembrie 2013 06:50
Data publicarii: Duminica 15 Septembrie 2013 18:22
Categorie: Stiri actuale

Bianca abia astepta sa mearga luni la scoala. Duminica, toata suflarea comunei a plans-o si a insotit-o pe ultimul drum.

"Un ingeras de fata, cuminte si ascultatoare, care invata bine", spun despre ea vecinii care au cunoscut-o. Colegii de clasa au venit si ei la inmormantare si le-au fost alaturi parintilor coplesiti de atata durere.

Imbracata in printesa, cu o palarie alba pe cap si cu papusa preferata in brate, Bianca a plecat de langa cei dragi. Au condus-o parintii, rudele, invatatoarea dar si colegii de clasa.

Cinci preoti din trei comune au tinut slujba.

Clasa nu va mai fi la fel fara Bianca in prima banca, spune cu tristete invatatoarea ei.

"Nu stiu cand o sa incepem, dar greu o sa fie ca nu mai este in clasa un copil asa de bun. O eleva model. Cuminte, harnica, constiincioasa, orice se poate spune bun despre un copil la scoala.", a declarat invatatoarea.

La Cudalbi, copiii nu vor putea sa mearga luni la ore. Scoala din spatele meu nu va putea fi deschisa pentru ca inca poarta semnele dezastrului de aici. Stalpii cu fundatie de beton ai gardului scolii sunt inca la pamant.

Curtea scolii este inca plina de apa, iar peretii nu s-au uscat. Iar copiii nu mai au caiete, ghiozdane si hainute, pentru apa le-a luat pe toate.

Inundatiile care au lovit, incepand din noaptea de miercuri spre joi, aproape jumatate din judetul Galati au luat 9 vieti: 8 adulti si pe Bianca. Suvoaiele au smuls-o pe fetita din bratele tatalui sau.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO