Noua amanare in procesul Rapid, dupa ce echipa a ajuns in Liga 5. O fosta vedeta a echipei cere in instanta 65.000 de euro

Ultima actualizare: 27-08-2016 07:05

Chiar daca au fost exclusi din Liga 1 de fotbal, rapidistii mai cred in minuni.

UPDATE 14:00 Decizia a fost amanata, deoarece instanta este in imposibilitatea de a-i cita pe toti cei care au pretentii financiare de la clubul de fotbal. La unul dintre procese a fost prezent si avocatul lui Viorel Moldovan, care are pretentii financiare de 65.000 euro si nu vrea sa renunte la ele. 

Curtea de Apel Bucuresti trebuia sa decida miercuri daca suspenda sau nu procedura falimentului firmei care detine echipa de fotbal si care este patronata de omul de afaceri moldovean Valerii Moraru. Din punct de vedere sportiv, verdictul nu poate schimba semnificativ lucrurile – echipa ar urma sa joace in liga a cincea, unde AFC Rapid a fost inscris inca de la inceputul lunii august.

Ramane de vazut daca Valeriu Moraru se va prezenta la instanta si, mai ales, daca el a platit, asa cum a promis, o parte importanta din datoriile de 4 milioane de euro. Pentru aceste debite, Rapidul a intrat in faliment.

Corespondentul Pro TV Ovidiu Oanta, care transmite de la Curtea de Apel, afirma ca in cazul in care Valerii Moraru va reusi sa salveze clubul de la faliment, el ar putea intentiona sa ceara daune FRF si LPF pentru ca nu au acreditat echipa si s-au grabit sa o excluda din Liga 1.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO